PIENKONEET

- ammattitason välineet helpottamaan pihatöitä -


Keskisuureen pihaan sopiva lumilinko on helppokäyttöinen ja kooltaan kompakti. Lumilingolla poistat lumen kulkuväyliltä sekä pihamaalta, lisäksi lumilingossa on kätevä työvalo, joka mahdollistaa lumen luonnin myös talvihämärässä.

Maaperän tasoitukseen ja tiivistämiseen maantiivistäjä on monesti kätevin ja nopein ratkaisu. Koneella tiivistät helposti ja vaivattomasti soran, hiekan ja sepelin. Tällä ammattilaiskäyttöön suunnitelluilla maantiivistäjällä pärjäät hankalammissakin paikoissa. Kulkee eteen ja taaksepäin, mikä helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä merkittävästi!

Ammattikäyttöön suunniteltu Parker Scavenger lehti-imuri. Itsevetävä kone on kevyt käyttää verrattuna perinteiseen haravointiin. Kone imee lehdet nurmikolta sekä asfaltilta. Neljän pyörän ansiosta kulkee todella hyvin myös epätasaisella maalla.

Husqvarna T200 puutarhajyrsin on helppokäyttöinen ja luotettava kone, joka on varustettu tehokkaalla ja helposti käynnistyvällä hiljaisella Honda moottorilla. Tukeva työntöaisa, kantokahva ja seisontatuki helpottavat käyttöä sekä kuljettamista. Hyvä tasapaino ja teräsuoja tekevät maan kääntämisestä helppoa ja turvallista. Kone on kevyt käyttää...

Ammattitason ruohoraivuri Husqvarna 327RD teräpäällä. Tällä siistii isommatkin alueet hetkessä. Raivuri on kevyt ja hiljainen käyttää, mukana valjaat. Sisältää ruohoterän sekä kolmioterän puskia/kapeampia vesakkoja varten.