Husqvarna puutarhasetti: trimmeri, lehtipuhallin ja pensasleikkuri -sähköllä

23.06.2022

Husqvarna puutarha iskuun setti: trimmeri, lehtipuhallin ja pensasleikkuri

Husqvarna 115iL trimmeri

Helppokäyttöinen ja kevytrakenteinen akkutrimmeri sopii erinomaisesti nurmikon reunojen tai pienten alueiden korkean ja karhean ruohikon siistimiseen. Tehokkaassa trimmerissä on hyvä tärinänvaimennus, päästötön, hiiliharjaton moottori ja niin hiljainen käyntiääni, että konetta voi käyttää asuinalueilla ympäristöä häiritsemättä. Intuitiivisten näppäimien ansiosta laite on turvallinen ja helppo käynnistää ja sulkea. Teleskooppivarren pituuden voi säätää käyttäjän mukaan. Mukavat ja säädettävät kahvat helpottavat laitteen käyttöä, kuljetusta ja säilytystä.

Husqvarna 120iB lehtipuhallin

Kevyt, helppokäyttöinen ja hiljainen akkupuhallin. Moottori käynnistyy välittömästi käynnistysnäppäintä kevyesti painamalla. Tasapaino, pitokahvat ja keveys takaavat erinomaisen ergonomian

Husqvarna 115iHD45 pensasleikkuri

Helppokäyttöisen pensasleikkurin käyntiääni on niin hiljainen, että sitä voi käyttää asuinalueilla muita häiritsemättä. Kestävä ja päästötön laite on erittäin suorituskykyinen, ja intuitiivinen näppäimistö helpottaa käynnistämistä. Tehokas hiiliharjaton moottori takaa nopean ja tarkan leikkuutuloksen.

Vuokrahinnasto:

35€ päivä

50€ 3 päivää

65€ 7päivää