Puutarha - ja nurmikkojyrä

15.06.2022

Nurmikkojyrällä teet pihasta tasaisen täydellisen, sekä mahdollistat nopeamman nurmen kasvun

Uusi nurmikko on hyvä perustaa jo alunperin huolellisesti jyräämällä multa sopivan tiiviiksi ja tasaiseksi. Tällä nurmikko maajyrällä tasoitat laajempiakin alueita nopeasti sekä takaat nurmikkoa kylväessä että nurmikonsiemen jää maahan kiinni eikä lennä tuulen mukana pois. Nurmikkojyrä on nopea ottaa käyttöön sekä helppo varastoida irotettavan kahvan ansiosta, puutarhajyrä vie vain vähän varastointi tilaa.

Lykättävässä nurmikkojyrässä on täyttöreikä josta saadaan nostettua riittävästi painoa nurmikkojyrään

Tämä lykättävää maajyrää käytetään nurmikon pohjan tasaamiseen, tiivistämiseen sekä korjaamiseen ja kaikenlaisten maa-alueiden tasoituksiin. Maajyrä on loistava apuväline kaikille kodin ja mökin puutarhureille, tällä on helppo muokata nurmialueita mieleiseksi myös nurmikonistutuksien jälkeen.

Lisäksi nurmijyrää voidaan käyttää pihan routavaurioiden, monttujen ja kuoppien täytön jälkeisiin tasauksiin sekä nurmikon uudelleen kylvössä.

Tämän nurmikkojyrän voi täyttää vedellä tai hiekalla, jolloin siihen saada tarvittava määrä painoa maan, epätasaisuuksien ja nurmikon tiivistämiseen.

Nurmikkojyrällä luot taianomaisen ja kauniin pihanurmen kodin, mökin, maatilan ja kiinteistöjen pihapiiriin

Tasoita ensin haralla pihanurmi alueet, levitä nurmikon siemen ja tarvittaessa lannoite, sen jälkeen tasaa nurmikkojyrällä pihamaa täydelliseksi. Nurmikkojyrän avulla luot todella kauniit pihanurmialueet haastavammillekin alueille.

Kun jyräät nurmialueet nurmijyrällä, silloin varmistat että tuuli ei kuljeta nurmikon siementä pois istutettavalta nurmialueelta. Lisäksi nurmikkojyrä mahdollistaa siemenen nopeamman juurtumisen ja kasvu voi alkaa heti.

Kuivapaino 10 kg ja vedellä täytön jälkeen paino noin 60 kg.

Vuokrahinnasto:
10€ päivä
30€ 5 päivää