Otsonaattori Mag-pro

16.12.2022

Kun perusteellisinkaan pesu ja tuuletus ei riitä, otsonaattorilla voit poistaa hajuja ja ummehtuneisuutta rakennuksista, autoista, veneistä, asuntovaunuista ja saunasta. Otsoni tehoaa eloperäisiin hajuihin ja poistaa niitä tehokkaasti. Otsoni tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Poistaa myös tupakanhajun tehokkaasti.THL ja TTL suosittelevat vähintään 24 h:n varoaikaa ennen tilojen ottamista käyttöön otsonoinnin jälkeen. Käsiteltyyn tilaan ei saa mennä 40 minuutin sisällä otsonoinnin päätyttyä. Tilat tulee tuulettaa tehokkaasti otsonoinnin varoaikojen jälkeen. Käyttö vain tyhjissä tiloissa.

- Jännite: 230 V
- Teho: 70 W
- Ajastin: 0-180 min
- Otsonointialue: 7-100 m² (Optimaalinen n. 80 m²)
- Äänitaso: 40 dB
- Laitteen koko: 200 x 170 x 150 mm
- Paino: 2,4 kg

Hinnasto:

20€ 1 päivä

30€ 3 päivää

45€ 5 päivää

Käytä kuvaosioita jakaaksesi sisältöä visuaalisesti

Otsikoiden lisäksi kuvaosiot ovat oiva keino, jolla jakaa sisältö oikeisiin paikkoihin. Blogitekstisi pääosiot voi erottaa toisistaan kuvilla, jotka liittyvät kirjoituksen aiheeseen.

Voit korostaa lainaamiasi lähteitä.

Tästä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et.